Английските грандове Челси и Манчестър Сити ще напуснат новосъздадената , съобщават

...
Английските грандове Челси и Манчестър Сити ще напуснат новосъздадената , съобщават
Коментари Харесай

Извънредно: Два английски клуба се отказаха от Суперлигата

Английските грандове Челси и Манчестър Сити ще изоставен новосъздадената  , оповестяват медиите на Острова. Решението на двата отбора идва единствено два дни след новината за учредяването на новия шампионат, в който са въвлечени 12 клуба (6 от тях от британската Висша лига). 
От неделя насам Суперлигата е обект на остри рецензии в целия свят, както и на съществени закани от страна на ФИФА и УЕФА към отделилите се клубове. По-рано през днешния ден към 1000 почитатели на   се събраха пред " Стамфорд Бридж " преди семейството на " сините " против отбора на Брайтън, като даже блокираха клубния рейс. 
Челси е бил първият клуб, който е изразил желанията си да се отдръпна от Суперлигата, а малко по-късно същото е сторил и отборът на  . Двата клуба до последно са се колебали дали да одобряват да вземат участие в Суперлигата поради уговорките си в Шампионска лига и идните им полуфинали в шампионата.
Бившият началник на ФА Грег Дайк разказва този ход като " началото на края ", като е безапелационен, че ще докара до отдръпването и на останалите клубове от Суперлигата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР